30 min.
1 pers.

Veldsla met spek, geitenkaas en frambozen dressing

Ingrediënten

  • 2 bakjes veldsla
  • 10 radijsjes, in schijfjes gesneden
  • 150 gr harde geitenkaas, in blokjes gesneden
  • 200 gr spekreepjes
  • 300 gr quinoa of rijst (of mengeling), gekookt en afgekoeld
  • Basilicum

Voor de topping:

  • Enkele frambozen
  • Geroosterde sesamzaadjes
  • Voor de dressing:
  • 2 eetlepels Belberry frambozenazijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Snuifje zout en zwarte peper

Bereiding:

Bak de spekreepjes. Breng de spekreepjes samen met alle andere ingrediënten samen in een salade bowl. Werk af met de frambozen en sesamzaadjes Mix alle ingrediënten en voeg de dressing toe. Neem een bord en maak je salade mooi op en geniet er lekker van.

Gebruikte producten

Belberry - Vinegar Sweet Raspberry

€ 8,50
Meer informatie

Hacienda Guzman - Manzanilla - Zwarte Fles 250 ml - BIO

€ 15,95
Meer informatie