20 min.
4 pers.

Pompoen Brownie

Ingrediënten
  • 220 gr geroosterde pompoen.
  • 2 eieren
  • 50 g amandelmeel
  • 10 gr cacaopoeder
  • 120 gr chocolade 85%
  • 1 theelepel dadelpasta
  • Vanillepoeder / extract
  • 10 ml extra vierge olijfolie

Bereiding

Smelt de helft van de chocolade. Hak de andere helft van de chocolade fijn en bewaren deze voor later.  Klop de eieren goed los. Pureer de geroosterde pompoen fijn en meng deze met de rest van de ingrediënten bij de eieren. Meng vervolgens de gesmolten chocolade er goed door heen. Giet het mengsel in een vorm en zet het in een warme oven (180 C ). gedurende 20 minuten totdat de brownie gaar is. Laat het afkoelen en snijd het in mooie stukken en maak het af met nog wal walnoten.

Gebruikte producten

Simon Coll - Pure Chocolade 85% - 85gr

€ 4,95
Meer informatie

Simón Coll - Cacaopoeder 28% met kaneel

€ 3,95
Meer informatie