15 min.
6 pers.

Lemon Curd Mousse

Ingrediënten

  • 600 ml slagroom
  • 150 g basterdsuiker
  •  2 grote citroenen, schil en sap
  • 2 eetlepels Lemon Curd (plus extra voor serveren)
  • Lemon Zest Shortbread Rounds


Bereiding:

Doe de room en de suiker in een grote pan op laag vuur en breng langzaam aan de kook. Laat drie minuten zachtjes doorkoken. Haal van het vuur en laat afkoelen. Voeg het citroensap, de Lemon Curd en de schil toe en klop goed met een elektrische garde tot het dik en romig is. Schenk het in zes glaasjes en zet het minstens drie uur in de koelkast. Maak het lekker af met een Lemon Curd en serveer het met een lekkere Lemon Zest Shortbread Rounds biscuit

Gebruikte producten

C&B - Lemon Zest Shortbread Rounds in Blik

€ 14,95
Meer informatie