30 min.
4 pers.

Dé Favoriete Hamburger

Ingrediënten
  • 8 sneden meergranenbrood
  • 2 rode paprika’s
  • 4 plakken komkommer
  •  Rucola
  •  200 g Mulhouse Onion Confijt
  •  2 dl Yellow Bell Pepper Ketchup

    Voor hamburgers:

  • 500 g Kalfsgehakt
  •  50 g paneermeel
  •  5 cl Yellow Bell Pepper Ketchup
  •  3 g Ras-el-Hanout
  • 5 cl olijfolie

Bereiding

Leg de hele paprila's onder een zeer hete grill totdat ze zwart zijn. Snijd ze door midden en ontvel ze dan (pas op het is heet) onder de koude kraan. Snijd de paprika in mooie reepjes. Meng alle ingrediënten en vorm 4 gelijke burgers. Bak deze aan in de olijfolie en gaar verder in een voorverwarmde oven van 180°C. Grill de sneetjes meergranenbrood in de toaster of met de grill.

Doe op 1 broodje de paprika, komkommer en rucola. Smeer lekker de ketchup daarop en leg de hamburger daar bovenop. Maak de hamburger nog lekkerder door er nog wat Mulhouse Onion Confijt op de hamburger te smeren en leg er dan een broodje op en geniet heerlijk van je Favoriete hamburger.

bron:

www.bartvanleuven.com

www.culinair-ateljee.be

Gebruikte producten

Belberry - Ketchup Yellow Bell Pepper

€ 6,95
Meer informatie

Belberry - Chutney Mulhouse Uien

€ 3,95
Meer informatie