30 min.
4 pers.

Carpaccio van zalm en rode biet

Ingrediënten

  • 12 sneetjes verse Schotse zalm (ongeveer 140g per pers)
  • Verse dillepluimpjes
  • Rode biet gekookt in schijfjes
  • 100 g Belberry Apple Jelly

Bereiding

Maak eerst lekker de marinade: meng alle ingrediënten en werk af met een paar draaien van de pepermolen. Schik de sneetjes gerookte zalm op 4 borden en verdeel er de marinade over. Laat een 20 tal minuten marineren alvorens te serveren. Werk af met wat toefjes Apple Jelly, stukje krokante toast, schijfjes rode biet en met wat verse dille

Tip: De zalm kan vervangen worden door andere lekkere vissoorten zoals kabeljauw of zeebaars.

bron:

www.bartvanleuven.com

www.culinair-ateljee.be

Gebruikte producten

Belberry - Ketchup Bloody Beetroot

€ 6,95
Meer informatie