12 min.
3 pers.

Asperges met bieslooksaus en kwarteleitjes

Wat heb je nodig:

  • 2 witte asperges
  • 12 kwarteleitjes
  • 6 el hollandaisesaus
  • boter
  • cayennepeper
  • 2 el citroensap
  • 3 el versnipperde bieslook
  • verse kervel

Hoe maak je het:

  • Schil de asperges en kook of stoom ze beetgaar. Kruid ze wat extra bij met zout indien je ze gestoomd hebt. Kook ze anders in gezouten water.
  • Doe 300 ml van het kookvocht (of water) in een pannetje met de hollandaisesaus. Breng al roerend aan de kook en werk af met een klontje boter, een snufje cayennepeper, citroensap en bieslook.
  • Bak de kwarteleitjes in bruisende boter en kruid ze met peper en zout.
  • Dresseer de bordjes zoals op de foto en werk af met kervel.

Gebruikte producten

Sublimix - Hollandaisesaus 215 g / 1,4 L

€ 9,95
Meer informatie