
Cafe-Tasse
Het familiegevoel en de dynamiek die heersen binnen Choc And Co komen perfect tot uiting in het Café-Tasse assortiment en in de kwaliteit van onze dienstverlening. Chocolade is voor ons een onuitputtelijke bron van inspiratie. Een chocoladerecept eigen aan het merk gemaakt met de beste cacaobonen van verschillende origines: Afrika, Zuid-Amerika ... pure cacaoboter, een pure chocolade met minimaal 60% cacao die heerlijk smelt in de mond. Wij werken met meester-chocolatiers die al jaren de passie van hun vak beleven en die hun knowhow doorgeven aan de jongsten. Het is een team van chocolatiers dat al meer dan 10 jaar geleid wordt door Andrea Gembler, met haar echtgenoot Philippe Lellouche aan haar zijde.
Sinds 1989 werken onze ambachtelijke chocolademakers aan een recept dat uniek is voor het merk. Gemaakt van de beste cacaobonen uit Afrika en Zuid-Amerika. Onze pure cacaoboter pure chocolade bevat minimaal 60% cacao en smelt zacht in de mond.
We zijn er trots op dat we het charter "Beyond Chocolate 2025", hebben ondertekend, dat "als belangrijkste ambitie heeft om ervoor te zorgen dat meer dan 140.000 cacaotelers die cacao telen voor de Belgische markt tegen 2030 een inkomen hebben voor hun harde werk. Wanneer boeren een fatsoenlijk inkomen verdienen, helpt dat ook om de onderliggende oorzaken van kinderarbeid en ontbossing aan te pakken."
2024, het Café-Tasse merk, op weg naar certificering door de Rainforest Alliance:
De Rainforest Alliance is een internationale non-profitorganisatie die werkt op het snijvlak van bedrijfsleven, landbouw en bossen om verantwoord ondernemen tot het nieuwe normaal te maken. We bouwen aan een alliantie om bossen te beschermen, het levensonderhoud van boeren en bosgemeenschappen te verbeteren, hun mensenrechten te bevorderen en hen te helpen de klimaatcrisis te verzachten en zich eraan aan te passen.
Voor de producten van Chocolat Café-Tasse klik hier